LEGEA 307 DIN 2006 ACTUALIZATA 2011 PDF

LEGEA 307 DIN 2006 ACTUALIZATA 2011 PDF

de interes public Data: MO / Abroga Ordinul 9/ Intra in vigoare in 51/ Data: MO / Download producatorilor la retelele electrice de interes public data: Download. Legea 95/ privind Reforma Sanatatii actualizata Legea · Legea extras cu obligatiile administratorului sau conducatorului · Legea. T4 PartB Preseen Sep Nov Uploaded Legea Din Privind Apararea Impotriva Incendiilor. Uploaded LEGE Nr1 Actualizata Uploaded.

Author: Akimi Tulmaran
Country: Switzerland
Language: English (Spanish)
Genre: Medical
Published (Last): 24 April 2014
Pages: 234
PDF File Size: 4.61 Mb
ePub File Size: 13.40 Mb
ISBN: 112-7-15328-348-4
Downloads: 99948
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kajirisar

Falsificarea de alimente sau alte produse Art. Sectiunea Regimul de executare a pedepselor oegea private de libertate. Pe timpul executarii pedepsei in unitatea in care cel condamnat isi desfasoara activitatea la data aplicarii pedepsei, contractul de munca se suspenda. Dispozitiile din legea penala privitoare la rude apropiate, in limitele prevazute de alineatul precedent, se aplica in caz de infiere cu efecte depline, persoanei infiate cat lefea descendentilor acesteia si in raport cu rudele firesti, iar in caz de infiere cu efecte restranse, infiatului cat si descendentilor acestuia si in raport cu rudele infietorului.

In caz de gratiere totala sau de gratiere a restului de pedeapsa, termenul curge de la data actului de gratiere. Talharia care a produs consecinte deosebit de grave sau a avut ca urmare moartea victimei se pedepseste cu inchisoare de la 15 la 25 de ani si interzicerea unor drepturi.

Ori de cate ori legea prevede ca o infractiune se pedepseste numai cu amenda, fara a-i arata limitele, minimul special al acesteia este de lei, iar maximul de Daca militarul condamnat a executat jumatate din durata pedepsei si a dat dovezi temeinice de indreptare, partea din durata pedepsei ce a mai ramas de executat se reduce cu o treime, iar daca s-a evidentiat in mod deosebit, reducerea poate depasi o treime, putand cuprinde chiar tot restul pedepsei.

In cazul in care fapta este savarsita prin simularea de calitati oficiale, prin rapire, de o persoana inarmata, de doua sau mai multe persoane impreuna sau daca in schimbul eliberarii se cere un folos material sau orice alt avantaj, precum si in cazul in care victima este minora sau este supusa unor suferinte ori sanatatea sau viata ii este pusa in pericol, pedeapsa este inchisoarea de la 7 la 15 ani.

  JAIYA RED HOT TOUCH PDF

Gestiunea frauduloasa savarsita in scopul de a dobandi un folos material se pedepseste cu inchisoare de la 3 la 10 ani, daca fapta nu constituie o infractiune mai grava. Raspunderea penala a persoanei juridice se prescrie in conditiile prevazute de lege pentru persoana fizica, dispozitiile prevazute in art.

Daca s-au stabilit mai multe pedepse complementare de aceeasi natura si cu acelasi continut, se aplica cea mai grea dintre acestea. Pedeapsa in caz de recidiva pentru persoana fizica. Daca faptele prevazute in alineatul precedent au pus in pericol sanatatea sau integritatea corporala a unui numar mare de persoane, au avut vreuna din urmarile aratate in art. Daca dupa ramanerea definitiva a hotararii de condamnare si mai inainte ca pedeapsa sa fi fost executata sau considerata ca executata, se descopera ca cel condamnat se afla in stare de recidiva, instanta aplica dispozitiile din alin.

Instanta poate retine ca circumstante agravante si alte imprejurari care imprima faptei un caracter grav. Instanta poate sa nu dispuna confiscarea bunului daca acesta face parte din mijloacele de existenta, de trebuinta zilnica ori de exercitare a profesiei infractorului sau a persoanei asupra careia ar putea opera masura confiscarii speciale.

Lista functiilor si ocupatiilor care necesita studii su Sursa: Condamnatul trecut de varsta de 60 de ani pentru barbati si de 55 de ani pentru femei poate fi liberat conditionat dupa executarea efectiva a 15 ani de detentiune, daca sunt indeplinite si celelalte conditii prevazute in alin.

Cumpără forma actualizată

Ceilalti participanti la idn se pedepsesc cu pedeapsa prevazuta in alin. In cazul in care, inainte de inceperea executarii pedepsei intr-o inchisoare militara, condamnatul a fost trecut in rezerva, pedeapsa se executa intr-un loc de detinere. Continutul pedepsei complementare a inchiderii unor puncte de lucru ale persoanei juridice. Cand legea prevede pentru infractiunea actulaizata pedeapsa detentiunii pe viata, se aplica minorului inchisoarea de la 5 la 20 de ani. Pentru faptele prevazute in alin.

  BLINK 182 NEIGHBORHOODS DIGITAL BOOKLET PDF

In cazul faptelor prevazute la alin.

Integral: Codul penal, actualizat , prin Legea /

Sectiunea III 1 Suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere. Intelegerea in vederea savarsirii infractiunii de genocid se pedepseste cu inchisoare de la 5 la 20 de ani si 20111 unor drepturi. Banii, valorile sau orice alte bunuri primite se confisca, iar daca acestea nu se gasesc, condamnatul este obligat la plata echivalentului lor in bani. Pedepsele complementare prevazute in art.

Dispozitiile privitoare la aplicarea pedepsei in caz de concurs de infractiuni se aplica si in cazul in care condamnarea la pedeapsa detentiunii pe viata a fost comutata sau inlocuita cu pedeapsa inchisorii.

Faptele prevazute la alin. Actualizaha fara drept a unui sigiliu ori a unei stampile cu stema tarii se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda. Nu se pedepseste persoana care, savarsind fapta prevazuta in alin. Intrebuintarea de promisiuni, amenintari sau violente impotriva unei persoane aflate in curs de cercetare, ancheta penala ori de judecata, pentru obtinerea de declaratii, se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani.

Aftualizata alineatului precedent se aplica si in cazul in care condamnarea la pedeapsa detentiunii pe viata a fost comutata sau inlocuita cu pedeapsa inchisorii. 22011 atenuante in cazul pedepsei detentiunii pe viata Art. Distrugerea, jefuirea sau insusirea unor valori culturale.

Racordare la rețele de interes public

Cand constrangerea consta in amenintarea cu darea in vileag a unei fapte reale sau imaginare, compromitatoare pentru persoana amenintata, pentru sotul acesteia sau pentru o ruda apropiata, pedeapsa este inchisoarea de la 2 la 7 ani. Cu aceeasi pedeapsa se sanctioneaza exercitarea atributiilor de serviciu in stare de ebrietate de catre angajatii care asigura direct siguranta circulatiei mijloacelor de transport ale cailor ferate.

Daca faptele prevazute in alin. Fapta de amenintare cu folosirea materiilor explozive, savarsita in conditiile aratate in art.