INVATATURI ORTODOXE PDF

INVATATURI ORTODOXE PDF

Iar astfel de persoane, și învățături, și idei au existat chiar de la . pe care a răspândit-o departe de hotarele Bisericii Ortodoxe Ruse. Invierea Domnului. Biserica Ortodoxa Romana, Hamilton Categories. Articole · Buletin Parohial · Evenimente · Invataturi · Rugaciuni.

Author: Kelmaran Torn
Country: Czech Republic
Language: English (Spanish)
Genre: Software
Published (Last): 22 December 2013
Pages: 98
PDF File Size: 14.8 Mb
ePub File Size: 1.34 Mb
ISBN: 891-2-15054-525-7
Downloads: 8675
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Garn

Noi nu mai suntem cu voi.

Mi se invataaturi mie sau unul dintre ei e catolic? Toti vom asculta de tine. Urmariti va rog si: Eu nu vreau sa-i mai vad, dar domniile voastre cum va rabda inima si mai faceti afaceri si tocmeli cu evreii? De ce Trump este impotriva avorturilor si a homosexualilor? Fiti atenti, antihristul, cu inaintemergatorii lui, printre care si Trump, ihvataturi iubi neamul evreilor. De ce este impotriva masoneriei si a socetatilor secrete oculte?

A mai ramas o reduta de cuceritcea a persoanelor morale si religioase, pe care acum urmaresc sa le insele. Nu ca sa-i omorati pe evrei si sa-i prigoniti, nu, ci ca sa-i plangeti ca L-au lasat pe Dumnezeu si s-au dus cu diavolul. Nu noi suntem cei care am deviat.

Raspunsul este simplu, pentru ca elitele care conduc lumea, personalitati care detin majoritatea resurselor jnvataturi si financiare, care sunt in general de origine evreiasca, ei bine, aceste elite urmaresc sa insele lumea pentru a putea subjuga tot pamantul.

  ANATOMIA DESCRIPTIVA TESTUT PDF

I invatatui my own reasons. Te vom recunoaste ca cel mai drept de pe tot pamantul. Mi se pare ca se slujeste parastasul impreuna cu catolicii.

Toti nadajduim sa ne mantuim prin tine. Nu i-a mers din plin lui Mircea Dinescu? Intrati pe pagina de facebook a Ministerului Apararii Nationale. La ceremonia religioasa participa trei preoti.

Invataturile Sfintilor Parinti despre inselarile contemporane.

An error occurred.

Mai am acum ochi sa ma uit la evreu? La inaugurare Donald Trump a aparut intr-o postura pioasa, intr-o ceremonie mega-ecumenista, unul dintre evenimentele care au drept scop crearea unei noi religii mondialecare sa reuneasca ortoodxe marile religii ale lumii.

Ia uitati ce declara dupa alegeri Trump, care le pregateste si templul: Nu va lasati amagiti — urmeaza balamucul antihristic! La urma urmei ce ar avea de pierdut? Ecaterina 2 Octombrie Sunt postate doua videouri in data de 1 decembrie ortdooxe, unul la ora 8: Metzger si Arhiepiscopul Ciprului se angajeaza sa aprofundeze relatiile.

Objection your honour prosecution! Dar sa-L ocarasca ei pe Hristosul meu si pe Preacurata Fecioara a mea! Ce fel de margine?

Scrisoarea lui Hristos -Invataturi ortodoxe – YouTube

De ce v-am spus acestea, crestinii mei? Iar punctele de negociere vor continua. Iar acest lucru se poate realiza castigand pe rand, increderea tuturor. Noi stim ca in afata Ortodoxiei nu exista mantuire, ci o adunatura pierzatoare, sinagoga a satanei.

  IRFU 214 PDF

Elder Justin Parvu of Petru Voda

Daca un om ma ocaraste, imi omoara mama, fratii, copiii, dupa care imi scoate ochii, ca si crestin am datoria sa-l iert. Proorocia Sfantului Ipolit al Romei despre Antihrist ne avertizeaza ca Antihristul nu va aparea oamenilor ca un imoral fara pereche, ci isi va ascunde in mod viclean adevarata fata, ca sa insele pe crestinii care se vor lepada de Credinta… spunand ca respinge avortul, curvia, adulterul, imoralitatea.

Toti avem incredere in tine. Este un atestat istoric.

Pentru a pacali pe toata lumea sunt in stare sa sacrifice si invatatuir, care a ajuns o jalnica mascarada, sunt in stare sa se arate a fi morali si pro-familie. A cui margine, de ce margine? Forumul de religii a onorat pe marele imam Dr. Lectura zilnica a unui crestin Inselari contemporane Ecumenism Impartasania cu pacate opritoare Acte Biometrice Sfaturi folositoare Evenimente cotidiene importante. Atunci, unii se intreaba:

Previous post: