GAJENJE ZECEVA PDF

GAJENJE ZECEVA PDF

View the profiles of people named Uzgoj Zeceva. Join Facebook to connect with Uzgoj Zeceva and others you may know. Facebook gives people the power to. Prodaja zeceva. likes · 7 talking about this. Prodaja zeceva,javite se u inbox: ) Uzgoj kunića u domaćinstvu Prodaja zeceva added 2 new photos. Uzgoj zečeva/ breeding rabbits / Zuchtkaninchen added a new photo.

Author: Zolobei Nekinos
Country: Timor Leste
Language: English (Spanish)
Genre: Marketing
Published (Last): 27 December 2012
Pages: 468
PDF File Size: 15.14 Mb
ePub File Size: 3.10 Mb
ISBN: 367-2-71336-917-5
Downloads: 1800
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Shaktiran

Veoma je osetljiva na zabarivanje.

Prerada lekovitog i aromaticnog bilja Program predvida kompleksnu preradu lekovitog i aromaticnog bilja, kao i dobijanje sledecih proizvoda: Gajenjem ranog krompira pod crnom folijom trajnosti do 3 godine postize se ranije sazrevanje, dobijaju se cistiji i ujednaceniji plodovi, a uz to nije potrebna obrada radi unistenja korova jer ga uopste nema. Empirijskim istrazivanjima utvrdena je primena au-strijsko-nemacke, italijanske, pa i madarske tehnologije. Kapacitet programa je 2 tone na dan.

Przionica kafe sa sopstvenom prodavnicom Program je projektovan kao lokalna bajenje kvalitetnijih vrsta kafe, gajwnje u raznim kombinacijama u ambalazu primerenu nacinu prodaje, kao i plasman u sopstvenoj prodavnici ili drukcije.

prehrambena proizvodnja

Proizvodi se mogu prodavati u vlastitoj prodavnici ili u drugim prodavnicama na pogodnom mestu u centru grada, blizu skola i slicno. Sortu Taurus preporucujemo za ranu setvu, od januara do marta, a posebno za jesensku setvu, od avgusta do septembra.

  CHROMATOGRAPHIE EN PHASE GAZEUSE CPG PDF

Oni se stavljaju pored stabla. Dom – Kuhinjica – Posno: Profi-tabilnost programa raste sa povecanjem velicine plastenika.

Index of /studentski_radovi/zoohigijena/UZGOJ KUNIcA i_files

Kriticni elementi programa su kvalitet, asortiman, cena proizvoda i izbor makrolokacije i mikrolokacije. Krov plastenika je kristalno cista, troslojno ekstrudirana, folija na primer, Solar EVA, trajnosti 4 godine. Pekara sa sopstvenom prodavnicom.

Stubovi za naslon se pobijaju na razmaku od 8 — 10 m. Przionica kafe sa sopstvenom prodavnicom. Mesnati deo ploda u to vreme ima veliku sposobnost porasta.

Gajenje breskve

Preporucuju se podrucja blage mediteransko-crnomorske klime, uz mogucnost brze i pravovremene selidbe na lokacije dobrih cvetnih pasa. Plod je tezak g i sadrzi komora. Nakon zavrsenog zrenja, sir se umotava u aluminijumsku foliju i obelezava, ili se ulaze u gahenje kutijicu i u transportnoj ambalazi dostavlja “hladnim lancem” do poznatog kupca.

Pri povecanju “legla” profitabilnost se uveliko povecava. Program je projektovan kao lokalna mini-przionica kvalitetnijih vrsta kafe, uzjjakovanje u raznim kombinacijama u ambalazu primerenu nacinu prodaje, kao i plasman u sopstvenoj prodavnici ili drukcije.

Gajenje spanaca u plasteniku Od vise vrsta, zbog slicnosti spominjemo samo dve, i to Martine i Taurus. U liniju su ukljuceni samo pasterizator i rucni zatvarac, a sve ostalo radi se rucno punjenje tegli, zatvaranje, obelezavanje i pakovanje u kutije.

  MAGIA POTAGIA JUAN TAMARIZ PDF

Drvo breskve u punoj rodnosti daje kg kvalitetnih plodova. Klanica goveda Seljackih domacinstava, namenjeno je snabdevanju lokalnog stanovnistva i preradi u mesne preradevine mesno testo i odresci raznih kategorija. Zecrva zalivanja breskvik se plitko poore. Gajenje krastavaca u plasteniku. Povrce se obraduje na odgovarajuci nacin kako bi bilo prikladno za neposrednu upotrebu.

Oni se nalaze na kratkim peteljkama. Ima cvrste plodove koji su u zrenju crvene boje. Skeletne grane se dovode pod ugao od 45 kao u kose nepravilne palmete. Dakle, potreban je kamion, napunjenih kosnica, elektricna otklapalica, vrcaljka, razlicit pribor i alat, kao i montazna prostorija velicine 20m2. Ona je maljava u bresaka, a glatka je u nektarina.

Proizvodnja meda Posredi je program proizvodnje meda i drugih pcelarskih proizvoda preseljavanjem kosnica u duzeg zadrzavanja na raznim mestima – pcelinjim palama, kao i lake manipulacije kosnicama. Porast zecev razvitak breskve. Izuzetno razvijena stabla breskve iz semena rode i po kg plodova za industrijsku zeceba sokovi ili za proizvodnju rakije.