COMENTARIU MOROMETII PDF

COMENTARIU MOROMETII PDF

Aparitia romanului ” Morometii” i 2 comentarii. 6 Apariţia romanului ” Moromeţii” i se datorează Aurorei, pentru că ea este cea care a. Romanul social obiectiv realist postbelic – Morometii – Marin Preda Comedia – O scrisoare pierduta – ale (comentariu). Marin Preda-Morometii-Comentariu audio pentru bacalaureat.

Author: Kajirn Kigataxe
Country: Belarus
Language: English (Spanish)
Genre: Personal Growth
Published (Last): 14 October 2010
Pages: 320
PDF File Size: 17.58 Mb
ePub File Size: 20.16 Mb
ISBN: 180-5-89974-720-4
Downloads: 83594
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Fenricage

E un circar de doi bani, nu un actor solid, talentat. E adevarat ca de la primul film au trecut ani, o generatie, mai precis, dar buba e ca primul film a fost difuzat destul de des, nu e ca in filmele cu James Bond, unde spectatorii de azi nu au prins varianta cu Roger Moore, de exemplu comentariy nu prea au cu ce compara.

Rebenciuc sa-l pui in rol principal pe H. Plus ca vorbeste de parca morometil prune in guranu se prea rdica la nivelul personajului Moromete sau la anvergura lui Rebengiuc.

Marin Preda-Morometii-Comentariu audio pentru bacalaureat

Primul, oricand intra in pielea unui personaj de la tara, fara scoala dar inteligent, cu umorul smecher al olteanului- celalalt, un mare actor de cu totul alta factura care nu poate fi credibil inr-un astfel de rol, dimpotriva, va crea o reactie de respingere din partea spectatorilor. Atat spun, uita-te la Nunta Muta si iti vei schimba morometij Mai bine nu faceti filmul decit sa il faceti cu Malaele, acest Arsinel 2 al teatrului romanesc.

  LEYENDAS DE LOS OTORI 2 PDF

L-au ales pe Malaele pt. Totusi trebuia si V Rebengiuc sa apara in film.

Manole Scarlat, ai idee macar despre ceea ce afirmi? Sa mai faci si un film pe care toata lumea il va compara cu primul Este uluitor cum un regizor de renume poate sa nu inteleaga diferenta dintre doi actori: L-am vazut intr-un serial tv unde juca rol de tarandar a fost penibilcu tot respectul pt.

Poate face Moromstii mai mult decit jenantul mos Peleus din Las Fierbinti?

Daca se face un mix din mai multe scrieri ale lui Preda,s-ar putea sa iasa un lucru bun! Sa-l faca asa cum e cartea, sa ramana faptele istorice cum le-a scris Preda.

Aurora Cornu, marea iubire a lui Preda căreia îi datorăm ”Moromeţii”

Nu se potrivea ca Moromete din cauza varstei, dar sigur se gasea un rol pentru el in film. Victor Rebengiuc si Luminita Gheorghiu sunt in mare forma actoriceasca comentariy acumdar cine stie ce calcule meschine si-au facut Gulea si Giurgiu.

  KAWASAKI KX80 PDF

Treaba lor dar dupa aia sa nu se jeluiasca ca de ce nu merge publicul la cinema. Moromrtii apar niste nume usurele gen Paul IpateAndi VasluianuToma Cuzindeci se mizeaza pe publicul de la tvceea ce e o premiza gresita. Glume de doi bani, dictie zero, aceeasi bilbiiala voita pe care o auzim de cel putin 20 de ani, a imbatrinit prost actorasul. Chiar daca pare gretos pentru cei care au prins comunismul, un film trebuie sa ramana pentru alte generatii Da, Salaman, e rezonabil, dar ma gindesc ca pot presupune cum va arata o casa daca vad materialele din care va fi facuta, nu?

Morometii 1 este unul din marile romane ale literaturii romana,dar Morometii 2 este un esec, acesta fiind o comanda politica a acelor vremuri.